Friday, November 25, 2011

INSULA SKIATHOS „ PLAJA CU NISIPUL DE AUR”

Plaja Koukounaries „Plaja preferata a printesei Diana”

Insula Skiathos este una dintre cele mai frecventate statiuni, o insula traditionala si in acelasi timp un paradis natural. Insula Skiathos apartine arhipelagului Sporade, care este situat in partea opusa a liniei de coasta a insulei Evia si a regiunii geografice denumita Thessalia. Skiathos ocupa o suprafata de 48 km patrati, are o linie de coasta de 44 km si aproximativ 5. 150 de locuitori.
Skiathos va uimeste cu verdeata sa si padurile intinse de pini, cu plajele mari si pline de nisip fin, cu regiunile impadurite si racoroase – adevarate oaze pe timp de canicula -, cu apele sale de cristal.
Skiathos are 68 de plaje. Unele, precum Koukounaries, plasate de multe ghiduri de specialitate intre primele zece plaje din Europa, sunt presarate cu nisip fin si marginite de pini parfumati. Altele, precum celebra Lalaria, o plaja de pietricele, la care nu se poate ajunge decat cu barca, ofera apa de clestar si peisaje stancoase de o frumusete rara. Plaja avand 1 km lungime, de-a lungul acesteia se pot gasi umbrele, sezlonguri si diverse baruri, iar in imediata apropiere se gasesc restaurante, taverne si hoteluri, ceea ce fac acest loc destinatia ideala pentru un sejur pe litoral.
A devenit foarte populară datorită filmului Mamma Mia.




Infrastructura turistica foarte bine pusa la punct, mentalitatea insulara si frumusetea naturala sunt cele trei atuuri care compun o marca irezistibila – cu siguranta va va impresiona si pe dumneavoastra!

No comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons